Fotografering

Hvad er mit arbejde egentlig?

Lad mig dele det lidt op... Netop fordi det er mennesker jeg har med at gøre, består ca. 70% af fotograferingen af at få modellen til at føle sig veltilpas og tryg i mit selskab.

Dette gør jeg ved at sidde og sludre lidt om løst og fast, i en lille ½ time, så modellen ikke blot bliver "kastet" i studiet!

Jeg ved at de rigtig gode billeder først kommer, når modellen slapper af og nervøsiteten er forsvundet.

Ca. 25% er en stor viden og erfaring om bl.a lys/skygge, teknisk know-how og hvordan modellen tager sig bedst ud og fremhæver det  gode og skjuler det mindre gode. (Min viden om poseringer kommer b.la. fra mine 16 år som showdanser)

De sidste 5% er "beskæringen" og trykket på knappen.

Derefter kommer så retouchering/redigering og optimering af materialet, alt afhængigt af, hvad det skal bruges til.

Altså... jeg er menneskelig og har helt klart begge ben på jorden, udafvendt, og nem at snakke med og meget ærlig.


Så når alt kommer til alt kan mine kunder være helt rolige, uanset hvilke type billeder/video de skal have lavet, idet jeg arbejder professionelt, sobert og ved hvor grænserne er.Folks fordomme!

Når jeg står i studiet ved jeg at det er mit arbejde og mine tanker kredser om alt det tekniske m.m. Desuden er det utroligt vigtigt for mig at modellen ikke på nogen måde føler sig forulempet, da jeg meget nødigt vil have et dårligt ry.

Så derfor, når du/I søger en fotograf, så sørg for, at vedkommende kan dokumentere deres arbejde.

Spørg om du kan tage en ven/veninde med og sidst men ikke mindst, sørg for at der forefindes en kontrakt som dækker alle aspekter, også selv om det er til privatbrug!


Til slut må jeg sige, at jeg ikke tager glamour/boudoir-billeder eller video af unge under 18.